Læs mere her:

Hvad er arbejdsmiljø?

Arbejdsmiljø er de fysiske, psykosociale og organisatoriske påvirkninger man  bliver påvirket af når man er på en arbejdsplads.

Disse påvirkninger er oftes positive, så medarbejderne går glad på arbejdet, og også er glade når det bliver fyraften, og det er tid til at gå hjem og passe andre aktiviteter og interesser.

Nogen gange sker der dog det, at påvirkningerne på arbejdet bliver belastende for den enkelte medarbejder. Man kan blive træt af at arbejde, men de betyder ikke nødvendigvis at arbejdspladsen overtræder gældende regler. Det er almindeligt at den enkelte kan mærke at kompetencerne er i spil i løbet af arbejdsdagen, og det gælder fysisk arbejde og det mere stillesiddende arbejde, der ofte kræver at man bruger mentale og tankemæssige kræfter på at læse opgaverne.

Man skal ikke blive slidt af at gå på arbejde, og det gælder både for det arbejde der kan være  så fysisk belastende at det medfører nedslidning af medarbejderen og psykiske belastninger der kan medføre stress, udbrændthed mv.

Et godt arbejdsmiljø er derfor til stede, når medarbejderne trives og er tilstede på virksomheden for at bidrage til den produktion, der foregår på den pågældende virksomhed.

 

 

 

 

Denne side gør brug af cookies. Ved at klikke OK accepterer du brugen af dette.   Læs A-Miljøs cookie-politik her