Kurser om arbejdsmiljø og team- og procescoaching

Arbejdsmiljøuddannelse

AMiljø tilbyder virksomhedsrettede kurser i den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, som arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) og arbejdsledere (AL) skal gennemgå senest 3 måneder efter de er valgt eller udpeget. Andre arbejdsmiljøaktive i virksomheden kan også have nytte af at deltage på kurset.

 

Kursustilbud:

I samarbejde med konsulentfirmaet 5A ApS udbydes den obligatoriske arbejdemiljøuddannelse til arbejdsmiljørepræsentanter opg ledere med ansvar for arbejdsmiljøet.

For flere oplysninger om forløb, indhold og tilmelding bedes du følge dette link

 

 

Kurser tilpasset jeres behov

AMiljø tilbyder forskellige typer af målrettede kurser, og arbejder ud fra et princip om, at dagligdagen og den enkelte virksomhed og dens medarbejdere og udfordringer skal være i fokus for og give mening i undervisningen.

AMiljø tilbyder undervisning inden for ergonomi. Det kan dreje sig om indretning af arbejdspladser lige fra kontor over køkken og lager til maskiner. Det væsentlige er, at den enkelte deltager får noget ud af undervisningen, og bruger sin nye viden i dagligdagen for at opnå et bedre arbejdsmiljø.

AMiljø kan også tilbyde undervisning og udvikling af arbejdsmiljøgruppens arbejde med virksomhedens arbejdsmiljøudfordringer, som f.eks. udarbejdelse af APV, risikovurdering, ulykkesforebyggelse og undersøgelse af ulykker og arbejdsmiljørundgang på virksomheden.

1

Team- og procescoaching

AMiljø ilbyder proces- og teamcoaching til grupper.

Når et team eller en gruppe er kørt fast, blevet uenige eller ikke får leveret de der er hensigten. kan det være godt, at få en uvildig facilitator til at få et konstruktivt samarbejdet på benene igen.

AMiljø kan på baggrund af en 1½ årig coachuddannelse fra RUC tilbyde et forløb, der kan støtte teams til at komme i mål med deres opgaver.

Hvis du ønsker flere oplysninger er det nemt at kontakte A•Miljø ved at klikke på kontakt.

Denne side gør brug af cookies. Ved at klikke OK accepterer du brugen af dette.   Læs A-Miljøs cookie-politik her