Godt arbejdsmiljø betaler sig

Alle virksomheder der har ansatte skal udarbejde en arbejdspladsvurdering (APV) minimum hvert 3. år.

En APV er sammen med risikovurdering af arbejdet de vigtigste værktøjer for et sikkert  og sundt arbejdsmiljø til glæde for både virksomheden og de ansatte.

AMiljø samarbejder med både mindre og mellemstore virksomheder med at gennemføre en APV der giver mening for det arbejde der udføres. APV’en skal tilpasses den enkelte virksomhed, og de forhold der eksisterer der.

 

 

 

giver mening, og Om APV’en.

Tips og faldgruber…

Ofte bliver der valgt en spørgeskemaundersøgelse når arbejdsmiljøet skal kortlægges. Det kan være en god ide i store virksomheder, men i mindre firmaer hvor alle kender alle, kan det være en fordel med en dialog omkring arbejdsmiljøet.

AMiljø tilbyder både kortlægning via spørgeskemaer, og kan facilitere en mere dialogpræget kortlægning.

En af de faldgruber AMiljø oftest støder på er, at det kan være svært at få kortlægningen omsat til en virksom og aktiv handlingsplan til gode for det fælles arbejdsmiljø.

Arbejdet med APV’en er gået i stå. Her kan AMiljø byde ind med viden og bistand, der i samarbejde med virksomhedens arbejdsmiljømennesker færdiggør planen, så den bliver operationel og giver mening.

Kontakt AMiljø for at høre om mulighederne og hvad vi kan byde ind med. Det er vigtigt for os, at virksomheden har en APV der passer til det arbejdsmiljø og den mennesker der er på virksomheden.

Denne side gør brug af cookies. Ved at klikke OK accepterer du brugen af dette.   Læs A-Miljøs cookie-politik her